Fiets drive-in Sint-Maartenscollege voor leerlingen uit groep 8

Beste toekomstige  brugklasser!

Heb jij ook zoveel zin in de Open Dag van het Sint-Maartenscollege?

Op 5 februari tussen 10.00 uur en 14.00 uur kun je op onze website terecht. Er staan dan allerlei leuke en informatieve filmpjes voor je klaar en je kunt, samen met je ouders, een online gesprek aanvragen.

Maar wij hebben nóg een verrassing voor je!

Als je na het zien van de filmpjes nog steeds enthousiast bent, stap dan zo snel mogelijk op de fiets en kom onze kant op. Het schoolplein is van 14.00 uur tot 16.00 uur open voor jou, leerling uit groep 8, en één van je ouders/verzorgers. Zo kun je alvast een beetje sfeer proeven. We laten je kennismaken met een aantal activiteiten en je krijgt een leuke herinnering aan de Open Dag. Bovendien kun je op deze dag de oplossing van de speurtocht inleveren als je dat wilt.

Samen met één van je ouders / verzorgers ga je de fietsroute al eens fietsen en natuurlijk het gebouw van dichtbij bekijken. Als je niet met de fiets kunt komen, dan mag je ook te voet ons schoolplein komen verkennen. De verbinding met het openbaar vervoer is overigens erg goed, de school ligt immers vlakbij het station van Maastricht. Er is beperkte parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw.

Kom ook op zaterdag 5 februari tussen 14.00 uur en 16.00 uur naar de fiets drive-in van het Sint-Maartenscollege, dé school aan De Groene Loper!