17-3-2020

.

De examentrainingen in het weekend van 4 & 5 april gaan door, maar in aangepaste (waarschijnlijk digitale) vorm. Deelnemers en hun ouders ontvangen hier nog bericht over.


Tot die tijd is het voor leerlingen mogelijk om via sites extra examen-oefenmateriaal te gebruiken. Daarnaast kunnen ze docenten vragen om oefenstof die zij thuis kunnen verwerken

Examentrainingen Lyceo:

 Het moge duidelijk zijn dat deze bijeenkomsten op het Sint-Maartenscollege geen doorgang zullen vinden. Het is voor leerlingen mogelijk om via sites extra examen-oefenmateriaal te gebruiken. Daarnaast kunnen ze docenten vragen om oefenstof die zij thuis kunnen verwerken.  

De examentrainingen in het weekend van 4 & 5 april gaan door, maar in aangepaste (waarschijnlijk digitale) vorm. Deelnemers en hun ouders ontvangen hier nog bericht over. Tot die tijd is het voor leerlingen mogelijk om via sites extra examen-oefenmateriaal te gebruiken. Daarnaast kunnen ze docenten vragen om oefenstof die zij thuis kunnen verwerken.