U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

banner-bonnefooi banner-palet
printlogo

Ouderbijdrage

Alles over ouderbijdrage

Voor de ouderbijdrage maakt LVO gebruik van het systeem WIS Collect, een digitaal systeem dat het hele proces rondom de ouderbijdrage digitaliseert. LVO stuurt 22-11-2018 een e-mail met informatie over de ouderbijdrage en een veilige link.

Wij vragen u onderstaande stappen te volgen:

1. Als u de link opent komt u bij het keuzeformulier specifiek voor uw kind. Op het keuzeformulier kunt u aangeven van welke zaken u voor het huidige schooljaar gebruik wenst te maken. Tevens kunt u de hieraan verbonden kosten direct zien. Ook indien u niets wilt afnemen, verzoeken wij u dit op het formulier aan te geven en af te ronden. Wij verzoeken u dit uiterlijk vóór 29 november 2018 ingevuld te hebben.

2. Daarnaast dient u hier akkoord te gaan met de ‘overeenkomst vrijwillige ouderbijdrage’ door middel van het zetten van een vink (de bedoelde overeenkomst is via een link te raadplegen). Indien u akkoord gaat met de overeenkomst, dan is er sprake van een betaalverplichting voor hetgeen u aanvinkt.

3. Vervolgens kunt u aangeven of u de ouderbijdrage in termijnen of ineens wilt betalen en kunt u een betaalwijze kiezen. U ontvangt de PDF-factuur in uw mailbox. Enkele dagen voor het vervallen van de betaaltermijn, ontvangt u automatisch een servicebericht per mail ter herinnering. Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen, ontvangt u dit servicebericht vóór het vervallen van elke termijn. LVO werkt niet met automatische incasso; u dient zelf de bankoverschrijvingen uit te voeren of te betalen via de veilige iDEAL-link.

Omdat LVO Maastricht, voor de facturatie, met u communiceert via e-mail is het van belang dat u een wijziging in uw e-mailadres direct doorgeeft aan de leerling administratie of aanpast in Magister. 2

Voor vragen met betrekking tot de betaling van een factuur omtrent ouderbijdrage, reizen, excursies of activiteiten: stuur dan een e-mail naar debiteuren@lvomaastricht.nl.

Voor overige vragen verzoeken wij u contact op te nemen met de schoollocatie van uw zoon of dochter.

 

naar boven

nieuwstitel

Informatie avond voor ouders van leerlingen van groep 8

Sint-Maartenscollege ontvangt ouders/leerlingen van groep 8...lees meer

teaser

Open Dag 2019

Zaterdag 09 februari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur...lees meer

teaser
toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten