U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

banner-bonnefooi banner-palet
printlogo

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding "Erudio"

Erudio biedt huiswerkbegeleiding, bijlessen, studie coaching en examentrainingen aan op het Sint-Maartenscollege (locatie Noormannensingel).

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding wordt aangeboden op het Sint-Maartenscollege, in lokaal M2. Een vertrouwde omgeving waarbij geen omweg nodig is naar een externe locatie.

Huiswerkbegeleiding geeft je het zetje in de rug dat je nodig hebt om goed voorbereid naar je vakken te gaan. In kleine groepjes helpen onze professionele tutoren je met het plannen en structureren van het huiswerk en beantwoorden zij je vragen. Tutoren van Erudio zijn in het bezit van een vwo-diploma, dat ze gehaald hebben op het Sint-Maartenscollege. Ze staan dicht bij jouw belevingswereld. Er wordt gewerkt in kleine groepen met intensieve begeleiding: per zeven scholieren wordt minimaal één tutor ingezet. Zo krijg je altijd voldoende aandacht.

Flexibele instapmogelijkheden
Samen met je ouder(s) of verzorger(s) bepaal je hoeveel huiswerkbegeleiding je nodig zult hebben. Huiswerkbegeleiding is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 14.00-18.00u. Om je een stok achter de deur te geven, verwachten we je wel minstens twee keer per week op de huiswerkbegeleiding.
Je ouder(s) of verzorger(s) worden op de hoogte gehouden. Ze kunnen inloggen in het online studievolgsysteem “Studytrack” waar het huiswerk en logboeken worden bijgehouden. Daarnaast is er elke maand telefonisch contact over je bezigheden op de huiswerkbegeleiding. Zo kunnen je ouders je vooruitgang in de gaten te houden. Als je onverwacht niet aanwezig bent, zal de tutor dezelfde dag nog contact opnemen met je ouders. Verder is er intensief contact met de vakdocenten en met de mentor. De officiële proefwerken kunnen worden bekeken en er wordt regelmatig een terugkoppeling gegeven aan de mentor.
Huiswerkbegeleiding kan elke maand opgezegd worden, er geldt een opzegtermijn van een volledige kalendermaand.

Bijlessen op school
Bijles is mogelijk in alle vakken, voor alle leerlingen. Een begeleider begeleidt je individueel één of meerdere uren per keer, afhankelijk van jouw behoefte. Er kan een 5- of 10-strippenkaart worden gekocht. Een strip is geldig voor een bijles van 60 minuten. De strippenkaart is één jaar geldig vanaf de datum van afgifte. De strippen kunnen ingezet worden voor vakken naar keuze. Er kunnen ook bijlessen gegeven worden voor meerdere vakken, bijv. 1 uur Frans, 1 uur Duits en 3 uur wiskunde. Er is contact met de vakdocenten over waar extra aandacht aan besteed kan worden, er is een lokaal gereserveerd en altijd een begeleider beschikbaar. Bovendien is er contact met je ouders en wordt er in het online-volgsysteem bijgehouden welke stof wordt behandeld en hoe de vorderingen zijn. Dit is de beste optie voor het wegwerken van achterstanden of wanneer stof niet begrepen wordt.

Studie coaching   
Een begeleider begeleidt je één of meerdere uren per keer, afhankelijk van jouw behoefte. Hier geldt ook de strippenkaartenregeling. Studie coaching wordt ingezet wanneer je vastloopt, bijvoorbeeld met het structureren van de stof, “leren leren”, met het maken van samenvattingen, het onderscheiden van hoofd- en bijzaken in de leerstof of wanneer je meer hulp nodig heeft met zijn studievaardigheden. Een bepaalde basis komt aan bod bij huiswerkbegeleiding, maar wanneer er meer ondersteuning nodig is, dan is studie coaching mogelijk.

Bijlessen thuis
Er bestaan ook mogelijkheden voor bijlessen thuis. Dit is afhankelijk van de woonplaats (directe omgeving Maastricht). Er geldt een abonnementsvorm die op tijd op te zeggen is. Een begeleider komt thuis. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator van Erudio op het Sint-Maartenscollege.

Examentraining
Erudio organiseert examentrainingen voor havo- en vwo-examenleerlingen. Niet alleen vlak voor de eindexamens, maar ook gedurende heel het schooljaar. De trainingen worden verzorgd door onze beste en meest ervaren tutoren, die hiervoor een speciale training hebben gevolgd. De examentrainingen van Erudio boeken opzienbarende resultaten: zo scoren deelnemers aan onze examentrainingen in de meivakantie op het centraal examen gemiddeld 0,9 punt hoger dan hun schoolexamencijfer!

Aanmelden voor een van de bovenstaande opties kan via de website www.erudio.nl

Voor meer informatie over het aanbod van Erudio, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator van Erudio op het Sint-Maartenscollege:

Wilke Engels
t   06-20506747
e  wilkeengels@erudio.nl

 

 

 

 

 

 

naar boven

nieuwstitel

Boeken ophalen !

...lees meer

teaser
toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten